facebook tracking

Administration

Har du erfarenhet inom kvalitetsutveckling, kundvård, rekrytering, digital marknadsföring eller kommunikation har du möjligheten att fortsätta din utveckling hos Vendo.

Just nu söker vi ytterligare talanger inom sälj och kundbemötande inom vår kundtjänst.

För att passa in i rollen som vår nästa medarbetare är du engagerad och tycker om mötet med kunder över telefon. Du trivs i en miljö med högt tempo och eftersträvar alltid att utvecklas och tar gärna emot coachning för att uppnå goda resultat. Du är effektiv, stresstålig och strukturerad samt är en lagspelare som gillar att ta ansvar. Du värderar god service och förstår sambandet mellan hur kundnöjdhet ger försäljning och vice versa. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur

För oss är arbetsmiljö, tydliga mål och utbildning högst prioriterade. Vi investerar därför i löpande teamaktiviteter, tävlingsmoment och både intern och extern utbildning.

Vi tror att personlig utveckling, daglig uppföljning och att arbeta med höga och tydliga mål leder till en stark kultur.

Från din första dag hos oss har du möjlighet att växa in i den roll som passar dig bäst. Vem som helst, oavsett bakgrund eller historia, får chansen att klättra så högt som de själva vill och vågar.

Varför ska du jobba med Vendo?

 • Oändliga möjligheter

  Med provision utan tak kan du tjäna hur mycket som helst, våra bästa säljare har årslöner som en VD. Och eftersom vårt företag är så pass ungt kan du utvecklas och växa inom företaget.

 • Raketfart

  Vendo är idag ett företag som växer i en otroligt rask takt. Hösten 2016 var vi 8 medarbetare och har idag växt till över 70 härliga individer.

 • Försäljningsutbildning

  Hos oss får alla säljare genomgå en grundläggande produkt- och säljutbildning vid anställning. Under tidens gång blir du hela tiden coachad och upplärd av din närmsta chef.

 • En rolig arbetsplats

  På Vendosales jobbar vi som ett lag, vi är positiva och stolta men aldrig nöjda. Vardagen präglas av tävlingar, små som stora, vinn ett playstation eller en resa med teamet. För att se till att vi alltid har kul så har vi givetvis både pingisbord, tv-spel, air-football, mini-basket och massvis av goa kollegor.

Torshamnsgatan 35
164 40 Kista Vägbeskrivning rekrytering@vendosales.se Se sida

Gran Canaria

Avenida de Galdar
35100 San Bartolomé de Tirajana Vägbeskrivning

Göteborg

Östra Hamngatan 46
411 08 Göteborg Vägbeskrivning nahir.malke@vkb.se Se sida

Malmö

Per Weijersgatan 2
211 34 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Sundsvall

Universitetsallén 32
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Varberg

Träslövsvägen 60
432 43 Varberg Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor