facebook tracking

Stockholm – Kista Nordic Forum

Arbetsplats & kultur

För oss är arbetsmiljö, tydliga mål och utbildning högst prioriterade. Vi investerar därför i löpande teamaktiviteter, tävlingsmoment och både intern och extern utbildning.

Vi tror att personlig utveckling, daglig uppföljning och att arbeta med höga och tydliga mål leder till en stark kultur.

Från din första dag hos oss har du möjlighet att växa in i den roll som passar dig bäst. Vem som helst, oavsett bakgrund eller historia, får chansen att klättra så högt som de själva vill och vågar.

Stockholm - Kista Nordic Forum

Torshamnsgatan 35
164 40 Kista Vägbeskrivning rekrytering@vendosales.se Se sida

Varför ska du jobba med Vendo?

 • Oändliga möjligheter

  Med provision utan tak kan du tjäna hur mycket som helst, våra bästa säljare har årslöner som en VD. Och eftersom vårt företag är så pass ungt kan du utvecklas och växa inom företaget.

 • Raketfart

  Vendo är idag ett företag som växer i en otroligt rask takt. Hösten 2016 var vi 8 medarbetare och har idag växt till över 70 härliga individer.

 • Försäljningsutbildning

  Hos oss får alla säljare genomgå en grundläggande produkt- och säljutbildning vid anställning. Under tidens gång blir du hela tiden coachad och upplärd av din närmsta chef.

 • En rolig arbetsplats

  På Vendosales jobbar vi som ett lag, vi är positiva och stolta men aldrig nöjda. Vardagen präglas av tävlingar, små som stora, vinn ett playstation eller en resa med teamet. För att se till att vi alltid har kul så har vi givetvis både pingisbord, tv-spel, air-football, mini-basket och massvis av goa kollegor.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor